Прес-центр5 травня 2020, 09:05

«Індекси споживчих цін у Луганській області» за 2019 рік

З метою задоволення потреби користувачів статистичної інформації своєчасно отримувати достовірну, детальну, актуальну інформацію, фахівцями Головного управління статистики у Луганській області підготовлено для розповсюдження статистичний збірник «Індекси споживчих цін у Луганській області» за 2019 рік.

Статистичний збірник пропонує статистичні показники, які характеризують цінові процеси на споживчому ринку області у 2019 році порівняно з попередніми роками.

Збірник містить інформацію щодо індексів споживчих цін на товари та послуги по Україні, Луганській області, регіонах. Крім того, наведені дані стосовно середніх споживчих цін на основні продукти харчування, окремі непродовольчі товари та послуги, які мають значну частку витрат у споживчих грошових витратах домогосподарств. В окремому розділі наведені методологічні пояснення, перелік споживчих товарів (послуг) — представників та вагові коефіцієнти, на основі яких проводяться розрахунки індексів споживчих цін.

Вартість зазначеного статистичного продукту складає 55,12 грн.

З питань придбання слід звертатись до управління поширення інформації та комунікацій Головного управління статистики у Луганській області за телефонами 2-10-21 або 0950078079, та за адресою:

м. Сєвєродонецьк, вул.Вілєсова, 1-в, 6 поверх, 621 електронна пошта: gus_lg@ukrstat.gov.ua.