Прес-центр4 грудня 2019, 16:12

Громадське обговорення

03 грудня 2019 року, у малій залі районної ради відбулося спільне засідання Громадської ради при Старобільській райдержадміністрації та районної ради підприємців в Старобільському районі. На засіданні обговорювали проєкт Програми  економічного і соціального розвитку Старобільського району Луганської області на 2020 рік.

У засіданні Громадської ради та обговоренні проєкту Програми взяла участь заступник голови райдержадміністрації Олена Григоренко. До обговорення проєкту Програми долучилися члени Громадської ради та члени районної ради з підприємництва в Старобільському районі.

Начальник відділу економічного розвитку, інфраструктури та торгівлі Старобільської райдержадміністрації Тетяна Кулачко виступила з презентацією проєкту Програми економічного і соціального розвитку Старобільського району на 2020 рік. Головна мета Програми на 2020 рік - створення умов для економічного зростання, ефективного впровадження реформ, сприяння залученню внутрішніх та зовнішніх інвестицій, та, в результаті цього, загального підвищення добробуту населення. Програма визначає цілі та пріоритети соціально-економічного розвитку Старобільського району на 2020 рік, заходи та завдання для розвитку галузей (сфери діяльності), які відповідають основним стратегічним напрямам розвитку і заходам місцевих цільових програм.

Проєкт Програми підготовлений відділом економічного розвитку, інфраструктури та торгівлі райдержадміністрації за участю структурних підрозділів райдержадміністрації, інших районних підрозділів виконавчої влади, виконавчих органів міської та об’єднаних територіальних громад (ОТГ), підприємств району та громадськості.

 Учасники обговорення одноголосного підтримали проєкт Програми економічного і соціального розвитку Старобільського району Луганської області на 2020 рік. Даний проєкт Програми буде розглянуто та затверджено вже на найближчій сесії Старобільської районної ради.