Прес-центр4 березня 2020, 09:03

«Формування інформаційно-комунікаційної компетентності учнів сільської гімназії у глобальному освітньому просторі»

03 березня 2020 року на базі Старобільської гімназії пройшов обласний науково-методичний семінар за темою: «Формування інформаційно-комунікаційної компетентності учнів сільської гімназії у глобальному освітньому просторі» для керівників експериментальних закладів освіти регіонального рівня та директорів шкіл Старобільського району. У заході взяли участь представники Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Відділ освіти Старобільської РДА, Старобільський РМК, керівники закладів загальної середньої освіти області та району.

Значущість і недостатня розробленість зазначеної вище теми в теорії й практиці спонукали педагогічний колектив Старобільської гімназії у 2013 році до Управління освіти і науки Луганської ОДА питання про дозвіл на початок експериментально-дослідної роботи регіонального рівня  з проблеми «Формування інформаційно-комунікаційної компетентності учнів сільської гімназії у глобальному освітньому просторі». Участь у експерименті тривала у період з 2013 по 2020 роки.

03 березня 2020 року у рамках обласного науково-методичного семінару пройшов звіт Старобільської гімназію про досягнення та результати експериментальної роботи.