31 серпня 2021, 19:08

Друге засідання ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для обрання членів громадської ради при Старобільській РДА

31 серпня відбулось друге засідання ініціативної групи з підготовки  та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації на 2021-2022 роки. Членами ініціативної групи розглянуто питання за наступним порядком денним:

1.    Звіт голови ініціативної групи щодо проведеної роботи з прийняття заяв учасників щодо участі в установчих зборів за участю інститутів громадського суспільства для формування складу громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації.

2.    Розгляд заяв учасників щодо участі в установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації на 2021-2022 роки.

3.    Різне

Голова ініціативної групи Володимир Правенький прозвітував присутнім про проведену роботу. Зазначив, що ініціативною групою було прийнято 11 заяв на членство у новому складі громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації на 2021-2022 роки. Члени ініціативної групи розглянули заяви від ІГС та відповідно до пункту 10 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, інформація про ІГС перевірили в Єдиному державному реєстрі  та інших відкритих джерелах. За результатами розгляду всіх заяв був складений список кандидатів до складу громадської ради при Старобільській РДА, які можуть брати участь в установчих зборах:

П.І.Б. Назва ІГС
1 Алексєєв Василь Васильович Старобільська районна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу України
2 Волошин Сергій Миколайович Старобільська районна організація ветеранів України Луганської області
3 Лук’яненко Олександр Валерійович Федерація силових видів спорту Луганської області
4 Любченко Сергій Іванович Релігійна громада Християн Віри Євангельської «Християнська Надія»
5 Очкурова Оксана Сергіївна Громадська організація «ЦСР «Дієва громада»
6 Полулященко Олексій Юрійович Старобільський міський осередок фізкультурно-спортивне товариство «Спартак»
7 Правенький Володимир Валентинович Громадська спілка «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО Луганської області»
8 Приходько Світлана Леонідівна Громадська організація «Старобільська рада жінок»
9 Риб’янцева Інна Павлівна Громадська організація «Луганське обласне відділення Української бібліотечної асоціації»
10 Сірокурова Ірина Володимирівна Громадська організація «Позитивні зміни»
11 Чередниченко Сергій Іванович Громадська організація «Ветеранів і інвалідів Союз Чорнобиль України Старобільського району»

 

Біографічні довідки з фото та мотиваційні листи кандидатів, відомості про результати діяльності ІГС:

 

1. Алексєєв Василь Васильович - Старобільська районна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу України

2. Волошин Сергій Миколайович - Старобільська районна організація ветеранів України Луганської області

3. Лук’яненко Олександр Валерійович - Федерація силових видів спорту Луганської області

4. Любченко Сергій Іванович - Релігійна громада Християн Віри Євангельської «Християнська Надія»

5. Очкурова Оксана Сергіївна - Громадська організація «ЦСР «Дієва громада»

6. Полулященко Олексій Юрійович - Старобільський міський осередок фізкультурно-спортивне товариство «Спартак»

7. Правенький Володимир Валентинович - Громадська спілка «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО Луганської області»

8. Приходько Світлана Леонідівна - Громадська організація «Старобільська рада жінок»

9. Риб’янцева Інна Павлівна - Громадська організація «Луганське обласне відділення Української бібліотечної асоціації»

10. Сірокурова Ірина Володимирівна - Громадська організація «Позитивні зміни»

11. Чередниченко Сергій Іванович - Громадська організація «Ветеранів і інвалідів Союз Чорнобиль України Старобільського району»