Прес-центр12 березня 2019, 08:03

Друга міжнародна виставка імпортних товарів і послуг «China International Import Ехро»

За інформацією Торгово-промислової палати України (далі - ТИП України) у період з 05 по 10 листопада 2019 року у м. Шанхай (Китайська Народна Республіка) відбудеться Друга міжнародна виставка імпортних товарів і послуг «China International Import Ехро».

Для участі у вищевказаному заході ТПП України формує національні стенди за напрямами: АПК, машинобудування, послуги, життєдіяльність, медицина.

Також учасники національних стендів зможуть взяти участь в українсько- китайському бізнес-форумі, який відбудеться 4 листопада 2019 року, та В2В сесії з китайськими компаніями.

Участь в заході сприятиме вітчизняним компаніям в питаннях отримання дозволу на експорт до Китаю, забезпечить присутність продукції компаній в інформаційному полі ринку Китаю, дозволить оцінити потенціал китайського ринку та свої можливості, провести ефективні переговори та знайти партнерів на ринку.

Зважаючи на важливу роль заходу у сприянні підприємствам області у виході на нові ринки збуту, експорту та імпорту продукції, інформуємо потенційно зацікавлених суб’єктів господарювання щодо заходу «China International Import Ехро» та рекомендуємо участь у національних стендах.

Вартість участі в національних стендах складає:

- 3000 доларів США за 9 кв.м. стандартно обладнаного стенду;

-300 доларів США за 1 кв.м. необладнаної площі (мінімум 36 кв.м.).

З організаційних питань щодо участі в заході та його формату звертатися до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України Голято Андрія (+38067-662-96-56; е-mail: а ).