Прес-центр10 листопада 2017, 16:11

До уваги молодіжного руху Старобільського району!

   Молодь -  це активний учасник громадського життя суспільства, рушійна сила прогресу. Одним із пріоритетних напрямків державної політики є всебічна підтримка молоді, забезпечення інтеграції української молоді в вітчизняні та міжнародні молодіжні структури.

    З цією метою, Старобільський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді доводить до Вашого відома інформацію про діяльність Національної Молодіжної Ради України з метою можливого вступу в її ряди.

   Місія Національної Молодіжної Ради України( НМРУ): представляти та захищати громадянські, політичні, соціальні та економічні права української молоді, розширювати можливості особистісного  розвитку та активної участі молоді в суспільно-політичному житті.

  Основна мета діяльності НМРУ: консолідувати та розвивати демократичні молодіжні організації України для захисту та представлення інтересів молоді на національному та міжнародному рівнях.

    Стратегічні пріоритети діяльності Національної Молодіжної Ради України полягають в побудові сталої структури Ради, створенні умов для консолідації молодіжних організацій на місцевому та регіональному рівнях та їх участі в процесах прийняття рішень. Одним з основних завдань є  залучити молодь та молодіжні організації до активної участі у процесах прийняття рішень, та поглибити співпрацю з міжнародними організаціями, що працюють з молоддю та для молоді.

    Для того, щоб стати членом Національної молодіжної ради України необхідно заповнити анкету та заявку і надати наступний пакет документів:

1.Діяльність за останні 2 роки з посиланнями на діяльність вашої організації в соціальних мережах, ЗМІ ( не більше ніж 3 сторінки ).

2.Копії установчих документів ( копію свідоцтва про реєстрацію).

3.Копію Статуту.

4.Копію документа про отримання статусу неприбуткової організації.

   Повний пакет документів необхідно надіслати на електронну пошту:  nycukr@gmail.com.

   Оригінали необхідно надіслати до Секретаріату НМРУ.

   Детальна інформація за посиланням http://nycukraine.org/misiya-ta-bachennya-strategiya.