Прес-центр14 червня 2017, 08:06

До уваги мешканців міста Старобільськ та Старобільського району

         На базі відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги комунальної установи «Старобільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» працює послуга з надання технічних засобів реабілітації в тимчасове користування («Пункт прокату») - це коляски, ходунки, тростини, милиці.

Інноваційна послуга була впроваджена з метою усунення обмежень життєдіяльності хворих, які тимчасово втратили працездатність без встановлення групи інвалідності та підтримки соціальної незалежності інвалідів, громадян похилого віку, покращення якості їх життя. 

Послуга надається на безоплатній основі мешканцям міста Старобільськ та Старобільського району, які звернулися до КУ «Терцентр».

За 2017 рік «Пунктом прокату» скористалося 85 осіб.

Для отримання технічних засобів реабілітації необхідні документи:
- заява;
- медичний висновок лікувального закладу з відміткою про необхідність забезпечення засобом реабілітації, з визначенням виду технічного засобу реабілітації;
- копія паспорту;
- копія ідентифікаційного коду.

Більш детальну інформацію можна отримати за адресою: м. Старобільськ, вул. Центральна, 36 (будівля міської ради, І поверх), каб. №11, 14, контактний телефон 2-42-73