Прес-центр27 квітня 2020, 15:04

До уваги громадян, які отримують житлові субсидії

Управлінням соціального захисту населення Старобільської райдержадміністрації відповідно до рішень Уряду України, які прийняті у сфері соціального захисту населення у період  здійснення карантинних заходів у зв’язку з коронавірусною хворобою COVID-19 проведені перерахунки житлових субсидій у квітні 2020 року:

  • З 1 березня 2020 року збільшення соціальних нормативів на 50 % на газопостачання, що використовується на приготування їжі, на водопостачання та водовідведення, на електропостачання;
  • Житлова субсидія квітня місяця відповідно до Порядку надання житлових субсидій, розрахована на 15 календарних днів за ціною на газопостачання 3,7123 за м. куб газу

Також проведені перерахунки відповідно до рішення Виконкому Старобільської міської ради від 01.04.2020 р. № 102 про коригування  тарифу на послугу з поводження з побутовими відходами з 21,77 грн. на особу до 24,87 грн. на особу.

Належні громадянам суми субсидії за квітень 2020 з урахуванням проведених перерахунків будуть  виплачені відповідно до термінів фінансування у травні 2020 року.

Нагадуємо Вам про необхідність у період дії карантинних заходів ЗАЛИШАТИСЯ ВДОМА!, для оплати комунальних послуг користуватися он-лайн сервісами банків або відстрочити оплату до закінчення карантину.

На період дії карантинних заходів заборонено відключення споживачів від комунальних послуг. Відповідно до рішення Уряду на період карантинних заходів заборгованість за комунальні послуги , яка виникла за 3 місяці не вплине на подальше користування Вами житловою субсидією. З 1 травня управління проведе перерахунок субсидій на неопалювальний період в автоматичному режимі.

ЗАЛИШАЙТЕСЯ ВДОМА, МИ ПРАЦЮЄМО!