Прес-центр11 квітня 2019, 10:04

До уваги громадськості району

У рамках діяльності, спрямованій на підтримку виконання Угоди про асоціацію України з ЄС, служба Віце-прем’р-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції реалізують інформаційну компанію «Євроінтеграція: сила можливостей». Проект роз’яснює та популяризує практичні переваги та можливості, які мають або невдовзі отримуватимуть українці від євроінтеграційного курсу країни.

Під час компанії передбачено розміщення соціальної реклами: серії плакатів та відеороликів про представників різних секторів суспільства, що репрезентують позитивний досвід культурних, наукових, освітніх та ділових зв’язків з Європейським Союзом, а також досвід участі у різноманітних проектах ЄС.

Просимо ознайомитися на умовах соціальної реклами з деякими героями інформаційної кампанії, успішними підприємцями, які почали експортувати свою продукцію до ЄС, модернізувавши свої виробництва та отримавши необхідні сертифікати. Це молоді люди, які здобули освіту в університетах Європи в рамках програми Erasmus+, а також науковці і митці, які завдяки європейським програмам і грантам отримали кошти на модернізацію наукових лабораторій, музейних експозицій, проведення різноманітних досліджень і проектів.