Прес-центр22 cічня 2021, 16:01

До уваги громадськості!

20 січня 2021 року в приміщені Старобільської районної ради відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки  та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації на 2021-2022 роки. До участі у його роботі долучилися 7 членів ініціативної групи.

На порядку денному були розглянуті такі питання:

1. Обрання лічильної комісії.

2.  Затвердження порядку денного засідання ініціативної групи.

3. Обрання голови ініціативної групи.

4. Обрання секретаря ініціативної групи.

5. Визначення основних аспектів формування громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації (спосіб, кількісний склад).

6. Обговорення орієнтовної дати, часу та місця проведення Установчих зборів для формування громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації.

7. Обговорення та схвалення:

 – змісту повідомлення інститутам громадянського суспільства про спосіб формування складу Громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації та її кількісний склад;

 – форм заяв та додатків до неї від інститутів громадянського суспільства.

8. Обговорення та схвалення порядку подання документів інститутами громадянського суспільства.

9.  Різне.

Всі питання були розглянуті та прийняті.

Протокол засідання ініціативної групи з підготовки  та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів громадської ради при Старобільській районній державній адміністрації на 2021-2022 роки  розміщений на офіційній сторінці Старобільської районної державної адміністрації.