Прес-центр12 червня 2018, 14:06

Дитяча оздоровча кампанія -2018 у розпалі

12 червня голова Старобільської райдержадміністрації Анатолій Гаркавий та начальник відділу освіти Олена Івашкіна здійснили робочий візит та відвідали Старобільську міську ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №4, Старобільську міську ЗОШ І-ІІ ст. №1, Підгорівську ЗОШ І-ІІІ ст. та Підгорівський дитячий садочок. Вони ознайомились з ходом роботи пришкільних оздоровчих дитячих таборів та перевірили стан проведення ремонтних робіт у навчальних закладах з метою їх підготовки до нового навчального року.

 

Слід додати, що з 31 травня по 15 червня 2018 року на території Старобільського району працюють сім пришкільних таборів з денним перебуванням на базі Старобільської ЗОШ І ст. №1, Лиманської ЗОШ І-ІІІ ст., Підгорівської ЗОШ І-ІІІ ст., Шульгинської ЗОШ І-ІІІ ст., ОНЗ «Половинкинська ЗОШ  І-ІІІ ст.», Калмиківської ЗОШ І-ІІІ ст., Нижньопокровської ЗОШ І-ІІІ ст., де створенні гідні умови для змістовного дозвілля дітей: проведення культурно-масових, фізкультурно-спортивних  заходів, а також заходів з національно-патріотичного виховання, якими охоплено 640 дітей, з яких 220 – з пільгових категорій. 

         Для дітей організоване дворазове харчування на день із розрахунку 40 грн. на одну дитину: для дітей пільгових категорій – безкоштовно, за рахунок місцевого бюджету, для інших дітей - 50%- за рахунок місцевого бюджету та 50% - за кошти батьків.

        Відділом освіти здійснюються всі заходи, спрямовані на дотримання санітарного законодавства в пришкільних таборах та школах.

На сайтах відділу освіти та Старобільського районного методичного кабінету розміщується актуальна інформація про роботу пришкільних таборів.