Прес-центр12 червня 2018, 11:06

Держслужбовці Старобільщини стали першими

   Минулої суботи, 9 червня, пройшли обласні фінальні змагання Спартакіади державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
   Слід зазначити, що до самого фіналу в районі була проведена велика робота з формування збірної команди, так в квітні проведенні районні змагання, потім команда взяла участь з двох зональних етапах формуючись та удосконалюючись в видах програми.

   На фінал команда Старобільського району зібралась в найсильнішому складі, до неї потрапили державні службовці Старобільської райдержадміністрації, податкової інспекції ДФС, Луганської митниці ДФС, Старобільського відділу Державної виконавчої служби, Держпродспоживслужби та представників сільських рад.

   Команді Старобільського району, як і 8 іншим командам, необхідно було прийняти участь в п’яти незмінних дисциплінах Спартакіади: шахи, шашки, настільний теніс, міні-футбол та волейбол. Організаторами Спартакіади виступили управлінням молоді та спорту облдержадміністрації, обласна рада ФСТ «Спартак» та Луганський обласний комітет профспілки державних службовців.

   До самого завершення змагань трималась інтрига з визначення переможця в загальнокомандному заліку, 4 команди тримались в лідерах, але у кожної з них були слабкі виступи в окремих видах. Під час урочистого параду закриття змагань та нагородження переможців були визначені чемпіони та переможці.

   Наші державні службовці посіли перше місце з результатом 52 залікові очки. З таким же показником другими стали посадовці Попаснянського району, Старобільщина перемогла завдяки двом першим місцям в волейболі та шашкам. Третьою командою стала Новопсковська збірна.

   В міні-футболі Старобільська збірна була другою, в шахах - сьомою , в настільному тенісі – п’ятою.

   Переможці та призери нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками від організаторів.