Прес-центр4 жовтня 2019, 08:10

День працівників освіти

04 жовтня 2019 року з нагоди святкування в Старобільському районі Дня працівників освіти в.о. голови Старобільської райдержадміністрації Олександр Калінін відвідав, привітав та звернувся з промовою до педагогічних працівників ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». В.о. голови РДА побажав всім миру, здоров’я професійного натхнення, тепла в серці та здійснення планів в ім'я щасливого майбутнього України і Старобільщини.

Також у цей день у Старобільському РБК ім. Т.Г. Шевченка відбувся святковий концерт з нагоди цього професійного свята, де педагогічних працівників Старобільського району привітали керівництво РДА та районної ради, які  відзначили кращих педагогів почесними відзнаками та грамотами Міністерства освіти і науки України, дипломами Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації та відзнаками Відділу освіти Старобільської РДА.

Працівників освіти привітали творчі колективи району, а також творчий колектив РБК ім. Т.Г. Шевченка та працівники Відділу культури Старобільської РДА, подарувавши гостям позитивні емоції та свої щирі привітання зі святом.