Прес-центр14 вересня 2020, 16:09

День фізичної культури та спорту на Старобільщині

12 вересня, в День фізичної культури та спорту було проведено ряд спортивно-масових заходів присвячених саме цьому святу.

Нажаль, одне з найвизначніших подій району – легкоатлетичний забіг «Старобільська миля» не відбувся з зв’язку з карантинними заходами.

Натомість були проведені змагання з тенісу, тенісу настільного, шахів та армспорту.

У змаганнях з армспорту, які проходили на базі спортивного клубу «7Я», взяло участь 10 спортсменів. Змагання проходили у двох вагових категоріях. У категорії до 90 кг переможцем став Ампілов Владислав. Друге місце посів Федоренко Олександр, третє – Нікітенко Олександр.

У категорії понад 90 кг перемогу  здобув Овчаренко Олександр. Другим був Даценко Богдан, третім – Макуха Сергій.

Змагання з наспілого тенісу також зібрали 10 учасників. Перше місце – Плосконос Володимир. Друге –Іщенко Сергій . Третє – Остапенко Олексій .

У змаганнях з шахів п’єдестал був розподілений наступним чином верхня сходинка – Гросс Едуард. «Срібло» - Синенко Геннадій. «Бронза » - Савченко Володимир.

10 спортсменів також зібрали змагання з тенісу. Змагання проходили на стадіоні «Колос» за олімпійської системою. В цьому виді найсильнішим був Тука Іларіон. Друга сходинка у Касянова Олександра. Третє місце посів Синянський Сергій.

Організаторами змагань виступили Сектор культури та молоді райдержадміністрації та Старобільська міська організація ФСТ «Спартак».