Прес-центр11 грудня 2019, 15:12

ЦНАП стає ближче до людей

Сьогодні, 11 грудня 2019 року, вперше в історії Старобільського району, в приміщенні Половинкинської сільської ради відбувся виїзний прийом адміністратора центру надання адміністративних послуг Старобільської райдержадміністрації за допомогою мобільного кейсу. Ця подія відбулася дякуючи партнерам райдержадміністрації з Проекту «Демократичне врядування у Східній Україні», що фінансується USAID, які придбали для ЦНАП мобільний кейс. Та завдяки активній позиції голови та всієї команди Половинкинської сільської ради.

В присутності заступника голови Старобільської райдержадміністрації Олени Григоренко, голови Половинкинської сільської ради Анжели Сергієнко, начальника ЦНАП Наталії Медведєвої та мешканців громади було відкрито віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП у приміщенні сільської ради.

За словами Олени Григоренко, у подальшому, для зручності мешканців громади, які не в змозі відвідувати ЦНАП за різних причин, виїздні прийоми адміністратора ЦНАП, у приміщенні Половинкинської сільської ради, будуть здійснюватися два рази на місяць. І це, лише, початок.

Сьогодні послугами віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАП скористувалися 14 мешканців громади.

Ми завжди готові до активного впровадження нових ідей, використовуємо кожну можливість, щоб покращити якість надання адміністративних послуг.

Ми працюємо для Вас!