Прес-центр28 серпня 2020, 15:08

Будинок культури став переможцем конкурсу інфраструктурних грантів

      Сьогодні хочемо вам розповісти про наш досвід участі у проєкті від програми, що фінансується Європейським Союзом, яка створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС «House of Europe».  Старобільський районний Будинок культури ім. Т. Г. Шевченка Луганської області  став одним з 10 переможців конкурсу інфраструктурних грантів, у якому взяли участь майже 1000 проектів з різних куточків України. Загальний бюджет конкурсу малого гранту   становить 3,000 євро – який надає Німецький культурний центр «Ґете-Інститут» при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні. 

      Проєкт розроблений з метою покращення матеріальної бази вокальної студії «Новий стиль» до складу якого входять 5  вокальних колективів Старобільського РБК ім. Т.Г. Шевченка.

      На сьогоднішній день, вже повністю придбане якісне музичне обладнання і ми маємо змогу проводити репетиції, заняття з вокальними колективами та солістами (з дотриманням карантинних заходів).     

     Ми давно мріяли займатися на професійній, новій апаратурі, прийняли участь і дуже раді, що стали переможцями проєкту інфраструктурних грантів «House of Europe».

     Плануємо й надалі вдосконалюватися, розвиватися, творчо зростати, співпрацювати з «House of Europe» і перемагати.

   -  «Бажаємо всім вірити в себе і нехай ваші мрії здійсняються!» - завідувач сектором культурно-освітньої роботи Старобільської РБК ім. Т.Г.Шевченка, координатор проєкту – Євгенія Похилько.