Прес-центр3 грудня 2020, 09:12

Аналітична інформація про виконану роботу відділу освіти Старобільської районної державної адміністрації

На виконання п. 2 Протокольних доручень за підсумками робочої наради у заступника голови Старобільської районної державної адміністрації Володимира Череватого від 16.09.2020 року, щодо надання аналітичної інформації про виконану роботу, відділ освіти Старобільської районної державної адміністрації надає наступну інформацію.

09.11.2020

1. Щоденний моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району  – 16 ЗДО.

2. Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО .

3. Участь у ювілейному ХХ Всеукраїнському радіо диктанті національної єдності.

4. Збір інформації про курені, рої, гуртки Всеукраїнської  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Підготовка листа до ЛОЦДЮТК.

5. Підготовка заявки та інформації про переможців районного етапу та  направлення заявки на участь в  обласному етапі конкурсу «Моя Батьківщина - Україна».

6. Підведення підсумків місячника шкільних бібліотек «Шкільна  бібліотека».

7. Щоденний збір документів працівників для включення до державного реєстру через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, сканування та відправлення трудових книжок.

8. Узагальнення інформаційних карток конкурсантів районного етапу Всеукраїнського  конкурсу «Учитель року - 2021»

9. Підготовка питань з педагогіки та психології для проведення номінації «Тестування» районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021».

10. Підготовка інформації для ЗЗСО «Про проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

11. Збір інформації про бажаючих педагогів працювати експертами для встановлення порогового балу для пробного ЗНО, прокторами для участі в тестуванні учасників освітнього процесу Старобільського медучилища.

12. Підготовка звітів за реалізацією районних програм «Вчитель», «Обдаровані діти», «Дошкільна освіта», «Патріот» за 2020 рік.

13. Реєстрація Старобільського центру професійного розвитку педагогічних працівників у державній податковій службі.

14. Формування  звітів  про прийняття працівників  до податкової через електронний кабінет, заповнення  листів непрацездатності та  протоколів до них по соціальному страхуванню, оформлення  наказів щодо курсів підвищення кваліфікації педпрацівників, надання консультативної допомоги щодо  кадрових  питань  керівникам ЗЗСО та ЗДО.

15. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

16. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

 

10.11.2020

1. Організація Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів «Край, в якому я  живу».

2. Оформлення протоколу проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та  літератури.

3. Організаційні заходи щодо проведення районних олімпіад з історії, фізики, трудового навчання.

4. Підготовка питань з педагогіки та  психології для  проведення номінації «Тестування» районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021».

5. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району – 16 ЗДО.

6.Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО.

7. Складання списку експертів для встановлення порогового балу для пробного ЗНО, списку прокторів для участі в тестуванні учасників освітнього процесу Старобільського медучилища.     

8. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

9. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

 

11.11.2020

1. Підготовка звіту про проведення І (шкільного) етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, збір та  узагальнення заявок на участь  у ІІ етапі.

2. Формування журі для перевірки олімпіадних завдань з історії, трудового навчання та фізики.

3. Підготовка питань з педагогіки та  психології для  проведення номінації «Тестування» районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021».

4. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району  – 16  ЗДО                            

5. Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО ЗДО.

6. Проведення занять супервізії  в  онлайн  режимі для  психологів та соціальних педагогів закладів  освіти.

7. Підготовка до проведення конкурсу до Старобільського ЦПРПП.

8. Формування  звітів  про прийняття працівників  до податкової через електронний кабінет, заповнення  листів непрацездатності та  протоколів до них по соціальному страхуванню, оформлення  наказів щодо курсів підвищення кваліфікації педпрацівників, надання консультативної допомоги щодо  кадрових  питань  керівникам ЗЗСО та ЗДО.

9. Оформлення документів щодо призупинення освітнього процесу старшої групи КДНЗ № 2 «Орлятко». Подання повідомлень до Департаменту освіти і науки, Держпродспоживслужбу.

10. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

11. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

 

12.11.2020

1. Підготовка звіту  про проведення І (шкільного) етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка. Збір та  узагальнення заявок на участь у ІІ етапі.

2.Проведення інструктивно-методичної наради в  онлайн - режимі з членами журі щодо проведення І (районного) етапу конкурсу «Учитель року-2021».

3.  Зустріч з вчителями-експертами підручників для учнів 4 класів.

4. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району – 16 ЗДО.

5. Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО .

6.Засідання РМО вчителів «Основ здоров’я» в онлайн режимі: майстер-клас «Шляхи профілактики та  подолання конфліктів в освітньому середовищі».

7. Щоденний збір документів працівників для включення до державного реєстру через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, сканування та відправлення трудових книжок.

8. Формування  звітів  про прийняття працівників  до податкової через електронний кабінет, заповнення  листів непрацездатності та  протоколів до них по соціальному страхуванню, оформлення  наказів щодо курсів підвищення кваліфікації педпрацівників, надання консультативної допомоги щодо  кадрових  питань  керівникам ЗЗСО та ЗДО.

9. Перевірка оформлення справ постійного зберігання за 2016-2017 н.р. для архівного відділу Старобільської РДА.

10. Підготовка документів на судове засідання Луганського окружного адміністративного суду.

11. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

12. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

 

13.11.2020

1. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району  – 16 ЗДО.

2. Тиражування завдань для проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, фізики, трудового навчання.

3. Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО.

4. Проведення інструктивно-методичної наради в онлайн-режимі з конкурсантами щодо порядку  організації і проведення І (районного) етапу  конкурсу «Учитель року - 2021».

5. Участь заступників директора  з виховної роботи в  моніторинговому дослідженні  МОН України щодо стану організації профорієнтаційної роботи в  закладах загальної середньої освіти.

6. Щоденний збір документів працівників для включення до державного реєстру через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, сканування та відправлення трудових книжок.

7. Формування звітів про прийняття працівників  до податкової через електронний кабінет, заповнення  листів непрацездатності та  протоколів до них по соціальному страхуванню, оформлення  наказів щодо курсів підвищення кваліфікації педпрацівників, надання консультативної допомоги щодо  кадрових  питань  керівникам ЗЗСО та ЗДО.

8. Перевірка оформлення справ постійного зберігання за 2017-2018 н.р. для архівного відділу Старобільської РДА.

9. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

10. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

 

14.11.2020

1. Проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з  історії для учнів 8-11 класів.

2. Проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з  фізики для учнів 7-11 класів.

 

15.11.2020

 

  1. Проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з  трудового навчання для учнів 9-11 класів.

 

16.11.2020

 

1. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району  – 16 ЗДО.

2. Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО.

3. Щоденний збір документів працівників для включення до державного реєстру через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, сканування та відправлення трудових книжок.

4. Формування звітів про прийняття працівників  до податкової через електронний кабінет, заповнення листів непрацездатності та  протоколів до них по соціальному страхуванню, оформлення наказів щодо курсів підвищення кваліфікації педпрацівників, надання консультативної допомоги щодо  кадрових  питань  керівникам ЗЗСО та ЗДО.

5. Узагальнення інформації про дозамовлення підручників для учнів  8-9 класів та  підготовка узагальненого звіту  до Департаменту  освіти і  науки Луганської ОДА.

6. Підготовка звіту про проведення ІІ (районного) етапу  олімпіад з історії, фізики та  трудового навчання та формування заявки  для участі  у ІІІ (обласному) етапі змагань.

7. Підготовка документів на судове засідання Луганського окружного адміністративного суду.

8.Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

9. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

10. Засідання комісії для проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Старобільського ЦПРПП.

17.11.2020

1. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району – 16 ЗДО.

2. Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО.

3. Щоденний збір документів працівників для включення до державного реєстру через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, сканування та відправлення трудових книжок.

4. Участь у конкурсі на посаду директора Старобільського центру професійного розвитку педагогічних працівників.

5. Узагальнення інформації про дозамовлення підручників для учнів  8-9 класів та  підготовка узагальненого звіту  до Департаменту  освіти і  науки Луганської ОДА.

6. Перевірка оформлення справ постійного зберігання за 2018-2019 н.р. для архівного відділу Старобільської РДА.

7.Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

8. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

9. Проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Старобільського ЦПРПП.

10. Засідання комісії для проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Старобільського ЦПРПП.

 

 

18.11.2020

1. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району   – 16 ЗДО.

2. Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО .

3. Щоденний збір документів працівників для включення до державного реєстру через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, сканування та відправлення трудових книжок.

4. Формування  звітів  про прийняття працівників  до податкової через електронний кабінет, заповнення  листів непрацездатності та  протоколів до них по соціальному страхуванню, оформлення  наказів щодо курсів підвищення кваліфікації педпрацівників, надання консультативної допомоги щодо  кадрових  питань  керівникам ЗЗСО та ЗДО.

5. Узагальнення інформації про дозамовлення підручників для учнів  8-9 класів та  підготовка узагальненого звіту  до Департаменту  освіти і  науки Луганської ОДА.

6. Перевірка оформлення справ постійного зберігання за 2019-2020 н.р. для архівного відділу Старобільської РДА.

7. Консультативна допомога психологам та соціальним педагогам в підготовці матеріалів на Всеукраїнський конкурс «Нові технології в новій школі».

         8. Підготовка матеріалів про початок проведення Всеукраїнського Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2021.

9. Про участь у Всеукраїнському громадському огляді-конкурсі стану умов і охорони праці в навчальних закладах.

10. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

11. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

19.11.2020

1.Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО.

2. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району  – 16 ЗДО.

3. Щоденний збір документів працівників для включення до державного реєстру через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, сканування та відправлення трудових книжок.

4. Формування  звітів  про прийняття працівників  до податкової через електронний кабінет, заповнення  листів непрацездатності та  протоколів до них по соціальному страхуванню, оформлення  наказів щодо курсів підвищення кваліфікації педпрацівників, надання консультативної допомоги щодо  кадрових  питань  керівникам ЗЗСО та ЗДО.

5. Участь у конкурсі на посади консультантів Старобільського центру професійного розвитку педагогічних працівників.

6. Формування  журі для  перевірки олімпіад них завдань з математики та  хімії.

7. Підготовка наказу про проведення І-ІІ етапів міжнародних конкурсів з української мови та літератури у 2020-2021 навчальному році.

8. Підготовка звітів: «РВК-77», «Користування бібліотечним фондом».

9. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

10. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

11. Проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Старобільського ЦПРПП.

 

20.11.2020

1. Проведення наради з питань:

- підготовка до І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»,

- готовність проведення олімпіад районного рівня 21-22.11.2020,

- підготовка до участі в моніторингу правової обізнаності учнів 8, 10 класів Стробільської СЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Лиманської ЗОШ І-ІІІ ст.

2. Тестове підключення в  онлайн - режимі з учасниками, членами журі та відповідальними  на територіях Біловодського, Міловського, Новопсковського районів  щодо проведення І (районного) етапу конкурсу «Учитель року-2021».

3. Реєстрація до електронної черги дітей дошкільного віку у ЗДО.

4. Щоденний  моніторинг поступового виходу з карантину закладів  дошкільної освіти району   – 16 ЗДО.

5. Щоденний збір документів працівників для включення до державного реєстру через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, сканування та відправлення трудових книжок.

6. Формування  звітів  про прийняття працівників  до податкової через електронний кабінет, заповнення  листів непрацездатності та  протоколів до них по соціальному страхуванню, оформлення  наказів щодо курсів підвищення кваліфікації педпрацівників, надання консультативної допомоги щодо  кадрових  питань  керівникам ЗЗСО та ЗДО.

7. Вирішення організаційних моментів в  проведенні олімпіад та  тиражування  олімпіадних  завдань  хімії, математики.

8. Підготовка наказу  про проведення І-ІІ  етапів ХІ Міжнародного  мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка у 2020-2021 навчальному  році.

9. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти в умовах карантинних обмежень пов’язаних із COVID-19.

10. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти.

11. Підготовка паперових варіантів звітів 76-РВК, ЗВ-2, Д-4, Д-5, Д-6, Д-7-8, Д-9 для подачі на Департамент освіти і науки.

21.11.2020

1. Проведення ІІ (районного ) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики для учнів 6-11 класів.

2. Проведення ІІ етапу міжнародного конкурсу з української мови та  літератури імені Петра Яцика для учнів 3-11 класів.

22.11.2020

1. Проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії для учнів 7-11 класів.

2. Проведення ІІ етапу міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  з української мови та  літератури для учнів 5-11 класів.

02.09-19.11.2020 курси підвищення кваліфікації:

- для вчителів історії  (дистанційна  форма  навчання)  - 2 чол.

- для соціальних педагогів(дистанційна  форма навчання)   - 3 чол.

- для вчителів  математики (дистанційна  форма навчання) - 1 чол.

03.09-20.11.2020 курси підвищення кваліфікації:

- для вчителів  іноземної  мови (дистанційна  форма навчання) -  4 чол.

- для вчителів  російської мови  й інтегрованого курсу  «Література» (дистанційна форма навчання) -  1 чол.

- для  педагогів-організаторів (дистанційна форма навчання )  - 2 чол.

- для  вихователів закладів  дошкільної освіти  (дистанційна  форма навчання) – 9 чол.

04.09-21.11.2020 курси підвищення кваліфікації:

-  для вчителів  інформатики (дистанційна форма навчання)  - 1 чол.

- для  практичних психологів (дистанційна  форма навчання) – 1 чол.

- для вчителів української мови та  літератури (дистанційна форма навчання) – 3 чол.

07.09- 14.12.2020 курси підвищення кваліфікації:

- для вчителів української мови і  літератури  та  зарубіжної літератури (заочна форма навчання) - 1 чол.

09.09-16.12.2020 курси підвищення кваліфікації:

- для вчителів  біології   (дистанційна форма навчання) - 1 чол.

- оформлення наказів з кадрових питань (відпустки, преміювання, призначення на посаду) в кількості: 21.

- оформлення трудових книжок та особових справ.

- оформлення листів непрацездатності та протоколів до них.