Прес-центр12 квітня 2017, 09:04

4 квітня 2017 року до Лисичанська з метою переймання досвіду завітала делегація директорів шкіл Старобільського району

    4 квітня 2017 року до Лисичанська з метою переймання  досвіду завітала делегація директорів шкіл Старобільського району на чолі з начальником відділу  освіти Івашкіною Оленою Анатоліївною.

    Вимогою часу  є негайні зміни в системі освіти і навчанні, управлінні, взаємодія школи   із життям… Аби  реформи в системі освіти жили не тільки на папері, кожний педагог має розпочати зміни із себе. Слід змінювати все: спосіб життя, мислення, цінності та орієнтири, критерії контролю та  самоконтролю. А для цього слід змінювати все:  спосіб життя, мислення,  цінності та орієнтири, критерії контролю та самоконтролю. А для цього слід вийти за межі звичного, вивчити  досвід колег «по цеху».

    Програма поїздки була  надзвичайно насиченою: відвідування Лисичанського багатопрофільного ліцею, Лисичанської ЗОШ № 8 та багатопрофільної гімназії.

    Метою поїздки було вивчення  системи освіти лисичан:  навчання, управління, взаємодія з міською громадськістю.

    Лисичанські колеги поділилися з колегами із Старобільщини своїми досягненнями і планами,  розповіли про участь в різних проектах і презентували досвід використання інноваційних  технологій  в навчальних та управлінській діяльності досвід співпраці з вищими навчальними закладами.

    Учасники делегації повернулися  додому  натхненними й готовими реалізовувати нові ідеї в життя.