Прес-центр9 травня 2017, 12:05

09 травня 2017 року в Старобільському районі відбулись заходи з нагоди святкування 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    09 травня 2017 року в Старобільському районі відбулись районні заходи з нагоди святкування 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

    Голова Старобільської райдержадміністрації Анатолій Гаркавий, керівництва райдержадміністрації, районної та міської рад, громадскість, молодь привітали та поздоровили зі святом ветеранів Другої світової війни.

    В залі засідань до присутніх з побажаннями миру та злагоди звернулось керівництво району та міста.

    На центральній площі міста за участю учнівської молоді відбулось районне театралізоване дитяче дійство «Перемога в серці кожного жива».

    Після виступу молоді відбулась урочиста хода колони ветеранів, делегації трудових колективів, організацій, підприємств та установ, відбулась хода до Меморіалу Слави де відбувся районний мітинг з нагоди свята.

     До присутніх звернулися голова Старобільської райдержадміністрації Анатолій Гаркавий, голова Старобільської районної організації ветеранів України Сергій Волошин а також представники ОТУ «Луганськ» та учнівської молоді Старобільщини.

    Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять всіх загиблих у Другій світовій війні та покладено квіти до Вічного вогню та пам’ятних знаків.

    Після мітингу всі бажаючі мали можливість скуштувати смачну «польову кашу».

    Ввечері,  на центральній площі міста, кращі солісти та колективи художньої самодіяльності, подарували глядачам цікаву програму, де звучали пісні фронтових років, сучасних виконавців, було сказано багато теплих слів і побажань дорогим ветеранам, мешканцям та гостям міста.

   Вечірній святковий концерт було завершено традиційним феєрверком.