Прес-центр7 лютого 2019, 10:02

06 лютого 2019 року в.о. голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь здійснив робочу поїздку до Старобільського району.

06 лютого 2019 року в.о. голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь здійснив робочу поїздку до Старобільського району. Під час візиту Сергій Олександрович разом з головою Старобільської райдержадміністрації Анатолієм Гаркавим, керівництвом РДА та районної ради відвідали важливі соціальні об’єкти району: оглянули об’єкт незавершеного будівництва дошкільний навчальний заклад «Ромашка» в с. Лиман Старобільського району, розрахований на 2 групи по 35 дітей в кожній, відвідали та ознайомились з ходом навчального процесу у Лиманській загальноосвітній школі I-III ст.

Також гості завітали до комунальної установи «Старобільський Інклюзивно-ресурсний центр» у м. Старобільськ, під час огляду якого Сергій Олександрович наголосив на актуальності розвитку інклюзивної освіти та створення для цього належних умов, для того щоб діти з особливими потребами могли повноцінно навчатися та розвиватися.

В ході візиту в.о. голови Луганської обласної ВЦА також відвідав ЦНАП Старобільської РДА, ознайомився з роботою відділення анестезіології та інтенсивної терапії комунальної установи «Старобільське РТМО», де привітав молодого лікаря - анестезіолога Пугачову Юлію Валеріївну з новосіллям та вручив їй ключі від житла.

Не залишив без уваги керівник Луганської обласної ВЦА і Старобільську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №3, в якій Сергій Олександрович ознайомився з перспективою реалізації проекту «Будівництво двоповерхового корпусу з їдальнею та майстернями Старобільської СЗОШ І-ІІІ ступенів № 3».

Після відвідувань соціальних об’єктів Старобільського району в.о. голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь провів у Старобільській райдержадміністрації особистий прийом громадян.